>

17| Lip 2020

Dragi naši veliki i mali skijaši,

s veseljem objavljujemo najavu za naš ObiteljSki kamp u narednoj sezoni, 2020/21.

SAN CANDIDO – ITALIJA

Kamp će se održati od 09. – 16.01.2021. g. u San Candidu, sa smještajem u predivnom hotelu Helm.

Hotel Helm smješten je u San Candidu, točnije mjestu Vierschach, 500 m udaljenom od skijališta Sextener Dolomiten. Hotel svojim gostima nudi kombi prijevoz do skijališta i nazad, pa ne morate koristiti svoje vozilo.

Uređenje je spoj tradicionalnog i modernog dizajna, prirodni materijali i tople boje stvaraju poseban ugođaj. Kulinarski užici poslužuju se u prelijepoj novoj blagovaonici.

Malo o skijalištu…

Sesto Dolomites  nalazi se u regiji Alta Pusteria i sastoji se od 7 skijališta s 110 km staza.  

U sezoni 2014./2015. otvorena je gondola i staza “Orto del Toro” koja spaja Monte Elmo-Croda Rossa čime se povećao broj kilometara staza.

Prednost ove skijaške regije je što se nalazi u južnom Tirolu, što znači spoj austrijske predanosti radu i talijanske gostoljubivosti. Rezultat tog spoja su vrhunski uređene ski staze. Prošli smo mnoga skijališta, ali ova regija ima daleko najbolje pripremljene staze, dok su čekanje na žičari i gužve na stazi ovdje nepoznanica. Glavna skijališta na kojima ćemo se skijati su Passo Monte Croce, Monte Elmo i Croda Rossa gdje ćemo ići na sanjkanje.

Novitet za sezonu 19/20 je 8-sjedna žičara (s pokrovom i  grijanim sjedalima). Žičara je posebno prilagođena najmanjim skijašima. Nova udobna i luksuzna sjedala također pružaju jedan od najljepših pogleda na sunčani sat Sesto, najveći kameni sunčani sat na svijetu.

…i o školi skijanja…

Program škole skijanja u organizaciji je Skijaškog Učilišta. Za nas rade isključivo hrvatski licencirani demonstratori i učitelji skijanja. Grupe su napravljene  homogeno, s 4 do 9 polaznika. Cilj programa je što više individualno raditi na tehnici kako biste za što kraće vrijeme savladali školu skijanja. Za napredne polaznike organizirat ćemo školu natjecateljskog skijanja sa “štopingom” i učenjem osnova natjecateljskog skijanja. Isto tako, ako nam vremenski uvjeti dozvole, organizirat ćemo i terensko skijanje po dubokom snijegu.

JEDINSTVENA POGODNOST SKIJANJA NA NOVIM ELAN SKIJAMA – SAMO U SKIJAŠKOM UČILIŠTU!!!

Detaljne informacije s cijenama kao i prijavnicu za kamp objavit ćemo krajem kolovoza, 2020.g.

Do tada uživajte u ljetu i veselite se novoj skijaškoj sezoni