>

13| pro 2021

Poštovani polaznici kampa u Sextenu,   hvala vam na prijavi i želji da otvaranje sezone provedete s nama. U nastavku su informacije koje će vam biti potrebne kako biste se što lakše snašli.  

DOLAZAK I PREUZIMANJE SKI KARATA Planirajte dolazak do 17:00 sati kako biste stigli na vrijeme na večeru i  kako biste preuzeli skipass.  

Podjela ski karata bit će u predvorju hotela u kojem ste smješteni kod osobe zadužene za podjelu, u srijedu te u četvrtak u periodu od 21 do 22 sata. Molimo za kartu donesite točan iznos u € te dođite na vrijeme po kartu.

Još jednom napominjemo da nije moguće sudjelovati na seminaru samo sa negativnim PCR testom.

  • OSOBE STARIJE OD 12 GODINA KOJE NISU POTPUNO CIJEPLJENE ILI NISU PREBOLJELE COVID 19 U ZADNJIH 6 MJESECI, NEĆE MOĆI UĆI U HOTEL
  • uz gore navedeno, na ulazu u hotele potrebno je predočiti obavezan dokaz o negativnom antigenskom ili PCR testu obavljen u laboratoriju ili kod liječnika (ne stariji od 48 odnosno 72 sata)
  • Za djecu od 6 – 12 godina starosti potreban je dokaz o negativnom antigenskom ili PCR testu.
  • Također je obavezno nošenje FFP2 zaštitne maske.
  • Još jednom molimo da zbog promjenjive situacije u cijeloj Europi, prije puta svakako provjerite aktualne mjere vezane uz putovanje putem linka u nastavku  http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/
 List C – Covid-19, travellers List B. The States and territories with low epidemiological risk will be identified, among those in List C, by the Ordinance adopted pursuant to article 6, paragraph 2.. Movements to and from these countries are allowed without any certification of motivation for travelling. www.salute.gov.it

Prije ulaska u Italiju potrebno je ispunitiobrazac: https://app.euplf.eu/#/ 

Aktivacija ski karte 

Svaki dan potrebno je aktivirati ski kartu. To je moguće na 3 načina:

  1. Na blagajni za prodaju ski karata uz predočenje covid putovnice i ski karte
  2. Putem web stranice: https://superski.greenpass.ax
  3. Putem aplikacije DolomitiSuperski:

Za aktivaciju ski karte putem aplikacije i web stranice potrebno slikati barkod sa svoje covid putovnice stoga vas savjetujemo da imate isprintanu covid putovnicu. Ime i prezime unešeno u aplikaciju mora točno odgovarati imenu i prezimenu na Covid putovnici, u protivno nećete moći aktivirati kartu.

Svi polaznici koji potvrđuju licencu moraju imati odgovarajući amblem.

Ako imate kakvih problema molimo vas kontaktirajte Helenu Gaube: 0981973625

SMJEŠTAJ

Plaćanje smještaja potrebno je izvršiti na recepciji hotela prilikom prijave. Popis u kojem hotelu ste smješteni nalazi se na linku u nastavku.

Link za provjeru smještaja:

Smještaj sudionika seminara

                Molimo vas da večer/jutro prije puta provjerite link u slučaju eventualnih promjena.  

VAŽNO: Najljubaznije molimo sve sudionike seminara da ne rade probleme/promjene na recepcijama hotela oko smještaja po sobama, jer smo se koliko je bilo moguće potrudili udovoljiti vašim željama. Također je vrlo važno da se posljednji dan boravka prije odlaska na skijanje na recepciji hotela odjavite do 10 sati, u protivnom će vam biti naplaćen još jedan dan boravka.    

Molimo vas da prije check-outa provjerite jeste li podmirili eventualna dugovanja koja ste imali na sobu.      

Svima želimo sretan put i vidimo se na snijegu!!!