Dag Modrić
Ravnatelj Skijaškog Učilišta, Demonstrator skijanja, član Ispitne komisije, Prof. Kineziologije
Dag skija cijeli svoj život. Svoje rane dane započeo je sa svojim ocem, skijaškom legendom Jojom Modrićem. Daljni natjecateljski staž nastavio je u Ski Klubu Medveščak, pa u reprezentaciji bivše države, pa kao trener u reprezentaciji i Ski klubu Medveščak. Godine 2003. postao je predsjednik HZUTS-a, a 2006. ravnatelj Skijaškog Učilišta koje dužnosti obnaša i dan danas....s veseljem.
Daniel Ungar
Učitelj skijanja, Prof. Kineziologije
Daniel se od najranije mladosti bavio skijanjem i tenisom i imao je zapažene rezultate u dječjoj i kadetskoj dobi. Kasnije je tenis prevladao i danas je Daniel jedan od najboljih tenisača u kategoriji 35+ u Hrvatskoj i šire. Trener tenisa, učitelj skijanja, istinski sportski zaljubljenik.
Tomislav Jug
Učitelj skijanja u Skijaškom Učilištu
Nakon dugogodišnjeg i nadasve uspješnog bavljenja motociklizmom, našao je novu ljubav u skijanju. U nepune četiri skijaške sezone od totalnog početnika, uz stručnu pomoć Skijaškog Učilišta, postao je učitelj skijanja sa najvišim ocjenama.
Darija Putar
Učiteljica skijanja u Skijaškom Učilištu
Darija skija od malih nogu i već je onda željela postati učiteljicom kako bi ostale naučila i upoznala sa svim čarima skijanja.
Ivor Benko
Učitelj skijanja u Skijaškom Učilištu
Par rijeci o meni: lijep, mlad, simpatičan, vrlo romatičan 😛 Imam 18 godina, završio sam prehrambeno-tehnološku školu za nutricionista i upisao sam KIF za fitness trenera. Skijam od svoje 5. godine, bavio sam se akrobatskim rock 'n' rollom 9 godina i sada se bavim breakdanceom vec 8 godina i 4 godine gimnastikom.
Sven Raos
Učitelj skijanja u Skijaškom Učilištu
Sven obožava skijanje! 🙂