>

27| pro 2015

Skijaško Učilište – Ustanova za obrazovanje odraslih

 objavljuje

R A S P I S
za
TEČAJ ZA UČITELJE SKIJANJA

Sexten, Italija, 10.-19.03.2016.

 

I DIO SPORTSKE SPECIJALNOSTI (program obuhvaća obuku elemenata osnovne škole skijanja) i
II DIO SPORTSKE SPECIJALNOSTI (program obuhvaća obuku elemenata natjecateljske škole skijanja)
 

Završetkom I dijela Tečaja za učitelje skijanja kandidat stječe naziv Pripravnik – učitelj skijanja, a završetkom II. dijela dobiva službenu svjedodžbu o završenom Tečaju i naziv Učitelj skijanja (ako je prethodno završio Teoretski dio specijalnosti), te sva prava koja mu Zakonom pripadaju.

Da bi pristupio Tečaju kandidat mora ispuniti niže navedene uvjete:

 

I – PRIJAVA

Prijava na tečaj se isključivo radi putem web stranice korištenjem forme online forme koja se nalazi na kraju ovog raspisa.

Nakon što ispunite on-line prijavu, molimo da pošaljite slijedeće skenirane dokumente na mail [email protected] 

1) Domovnicu
2) Svjedodžbu o završenoj srednjoj školi
3) Kratak sportski životopis
4) Potvrdu o provedenoj sportsko pedagoškoj praksi (za polaznike koji se prijavljuju na II dio specijalnosti) – Primjer potvrde dowload
5) dokaz o ugovorenoj polici putnog osiguranja (i po želji osiguranja od otkaza putovanja)

Navedene dokumente molimo da pošaljete u PDF formatu.

 

II – PRIJEMNI ISPIT (odnosi se na kandidate koju polažu I dio specijalnosti)

Da bi kandidati pristupili Tečaju moraju imati prethodno položen prijemni ispit. Kandidati s položenim prijemnim ispitom u prijavi trebaju navesti datum i mjesto polaganja istog.

Prijemni ispit nisu obvezni polagati natjecatelji koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama, Svjetskom prvenstvu ili Svjetskom kupu, ili imaju manje od 80 FIS točkica. Navedeni polaznici mogu i bez polaganja prijemnog ispita pristupiti I dijelu specijalnosti Tečaja za učitelje skijanja.

 

III – ORGANIZACIJA TEČAJA I ŠKOLARINA

Uslugu organizacije Tečaja u segmentu transport tečajaca; smještaj tečajaca; skijaške karte; osiguranja prostora za terensku nastavu – ski staze kao i teoretsku nastavu – predavaonice i dr., kandidatima osigurava Skijaško Učilište. Temeljem ugovora Skijaškog učilišta i HZUTS-a usluga organizacije Tečaja dodijeljena je turističkoj agenciji “Atlas d.d.”. Osnovom toga kandidati neka se pridržavaju niže navedenih informacija:

3.1. Mjesto i datum održavanja Tečaja Sexten, Italija, 10.-19.03.2015.

3.2. Cijena tečaja

Cijena tečaja za polaznike u sebi sadrži:

trošak smještaja na bazi polupansiona u hotelu Passo Monte Croce u dvo, tro i 4-krevetnim sobama / TWC, TV, TELEFON, SAUNA, BAZEN / u razdoblju 10.-19.03.2016. godine – 9 dana.
Hotel: Hotel Passo Monte Croce http://www.kreuzbergpass.com

cijenu koštanja 9 dnevne ski karte za žičaru
Prijevoz turističkim autobusom na relaciji Zagreb – Passo Monte Croce i natrag, svakodnevni transferi autobusom hotel – skijalište – hotel, osiguranje putnika prilikom prijevoza autobusom (napomena: u slučaju dolaska s vlatitim prijevozom, ukupna cijena se ne umanjuje)
trošak školarine koji iznosi 2.600,00 Kn
Ukupan trošak po stavkama 1., 2., 3. i 4. iznosi 8.000,00 kn i plaća se ISKLJUČIVO uplatom na žiro-račun Skijaškog učilišta.

 

IV – NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE: na žiro račun Skijaškog učilišta IBAN HR4723600001101878784
PLATITELJ: ime i prezime polaznika tečaja
PRIMATELJ: SKIJAŠKO UČILIŠTE, Maksimirska 51a, 10000 Zagreb
OPIS PLAĆANJA: ime i prezime polaznika tečaja – Passo 2016.
IZNOS: 8.000,00 Kn
POZIV NA BROJ: 1003-2016 – datum rođenja polaznika tečaja (nakon uplate ovaj poziv broj je potrebno upisati u određeno polje u on-line prijavnici kako bi prijavu mogli povezati s uplatom) 

Prijave se primaju do popunjenja smještajnog kapaciteta, a završno sa 22.02.2016.!

Uplate se mogu uplaćivati u ratama, ali ukupni iznos mora biti uplaćen najkasnije 10 dana prije početka tečaja.

Vidljiva uplata školarine i troškova tečaja jedini je stvaran pokazatelj definitivnog pristanka kandidata i prijave na tečaj. Kandidat koji je uplatio ukupan iznos osigurava svoje prisustvo na tečaju kao i mjesto u autobusu.

Otkaz prisustvovanja na tečaju je moguć (najkasnije do 20.02.2016.), ali se uplaćeni iznos vraća samo uz predočenje liječničke potvrde o nemogućnosti sudjelovanja na tečaju. Nakon gore navedenog datuma iznos školarine (2.600,00 kn) se ne vraća.

 

V – OSIGURANJE

Obzirom da se radi o skijaškom aranžmanu osiguranje policom putnog osiguranja je obavezno.

Uz prijavu na Tečaj potrebno je priložiti dokaz o ugovorenoj polici putnog osiguranja kod bilo kojeg osiguravatelja, bilo novo ugovorenoj ili postojećoj polici koju posjedujete od prije.

 

VI – NASTAVNI PROGRAM

Nastavni proces na Tečaju započinje 10.03.2016. godine u 19h, a terensku nastavu kao i teoretski dio programa, vodit će izabrani demonstratori Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu (HZUTS-a), te predavači Skijaškog Učilišta. Nastava će se izvoditi po programu Skijaškog Učilišta, a vodit će je licencirani demonstratori. Ispiti će se polagati pred Ispitnom komisijom Skijaškog Učilišta i HZUTS-a. Jedino na taj način se mogu steći svi uvjeti za dobivanje odgovarajuće licence.

Sve dodatne informacije vezane uz prijave i info o tečaju možete dobiti svakim radnim danom od 10:00-15:00 sati na tel. 01 23 999 50

Polaznici tečaja prisustvuju tečaju na vlastitu odgovornost.

Sportski pozdrav,
 Ravnatelj Učilišta, Dag Modrić, prof.
&
Strukovni voditelj tečaja, mr.sc. Ozren Rađenović
&
Tehnička organizacija tečaja, Maja Nadjaković, prof.

 

Prijavnica – Tečaj za učitelje skijanja Passo 2016