>

29| lis 2014

elan_u-flex_tehnologija

skijasko_uciliste_logo_new_pink

Djeca su naša budućnost. Želja je Team-a Skijaškog Učilišta i (našeg partnera) Elana da djeca žive aktivno i da su uključena u sport. Današnji trend druženja djece je sve više boravljenja u zatvorenom prostoru i igranja na različitim elektroničkim uređajima, dok parkovi, nogometna igrališta i skijaške staze ostaju bez dječje energije i razigranosti. 
Jedan od naših ciljeva je to promijeniti. 
Želimo da djeca ponovno počnu posjećivati parkove, dječja igrališta i sportske terene.

Zato predstavljamo revolucionarnu U-flex tehnologiju koja s inovativnim oblikom skija čini učenje skijanja, za naše najmlađe, jednostavnim i najzabavnijim do sada. Vjerujemo u crvene obraze i osmjeh na licima djece koja će tijekom cijele zime vijugati po skijaškim stazama.

Dječja linija U-flex će ponovno privući djecu na skijališta. S ekskluzivnom tehnologijom skije se do 25% bolje savijaju po uzdužnoj osi kao i najbolje skije na tržištu do sada. S tim svojstvom omogućuju mladom skijašu više slobode i lakoće kod izvođenja prvih zavoja na snijegu. Lagana sredina Sinflex i konstrukcija Full Power Cup s profilom Early Rise Rocker djetetu omogućava lake i mekane prve zavoje na snijegu. Ove skije (i revolucionarna tehnologija ugrađena u njih) čine skijanje puno jednostavnijim nego što je to bilo ikada do sada u povijesti.

Elan_U-FLEX_tehnologija_Skijasko_Uciliste_2014-2015

Elanov razvojni team slijedio je koncept da je mekši pritisak na skije bolji i jednostavniji za učenje, te je U-flex tehnologiju primijenio i kod izrade skijaških cipela. Time je skijaško tržište dobilo cjelovito rješenje za lakše i jednostavnije izvođenje prvih zavoja naše djece. Nova skijaška cipela sa U-flex tehnologijom omogućava prirodniju savitljivost stopala a s time i lakšu savitljivost skija, što pridonosi lakšem učenju skijanja.

Modeli U-flex skija za sezonu 2014/2015

RC RACE

Elan_U-Flex_rc-race-qt
-prava mala skijaška raketa. Za malu djecu sa velikim ambicijama. Omogućuju brzo napredovanje u skijaškom znanju. Sa Dual drvenom jezgrom i WaveFlex tehnologijom dosežu optimalan prenos energije na rubnike, što im omogućuje izvedbu harmoničnih i dinamičnih “carving” zavoja.

 

 

JETT, STARR, SKY, MAXX…
Elan_U-Flex_modeli
su ostali modeli U-flex skija namijenjeni djeci svih uzrasta. Svojim svojstvima i tehnologijom omogućuju brz napredak mladoj populaciji skijaša.

 

EZYY i BLOOM
 Elan Bloom Boot 2 buckle U-Flex_LR Elan Ezyy Boot 2 buckle U-Flex_LR
-novi modeli skijaških cipela sa U-flex tehnologijom koja slijedi prirodna gibanja dječjeg stopala i nožnih prstiju. Uz to cipele slijede savijanje skija zbog pomičnog prednjeg dijela. Sa uloškom Volume Control, cipela je izrađena na naćin da je prilagodljiva za tri veličine (broja) nogu djeteta, ovisno o tome kako je uložak stavljen u cipelu.

Toliko za sada o U-flex tehnologiji. Više možete saznati i naravno isprobati tijekom skijaške sezone družeći se s nama.

Na svim kampovima i događanjima Skijaškog Učilišta u predstojećoj skijaškoj sezoni vaši mališani imat će ekskluzivnu priliku skijati na Elanovim skijama i skijaškim cipelama s U-flex tehnologijom.