>

26| kol 2015

Skijaško Učilište 

poziva sve zaljubljenike u skijanje i sve one koji bi htjeli usavršiti svoje skijaško znanje na

ObiteljSki Kamp 2016. 

Passo Monte Croce, Italija

kamp za usavršavanje tehnike skijanja od 03.-10.01.2016.

 

Mišljenja smo da većina navika dolazi iz naše obitelji, pa tako i navika skijanja. Naša je ideja stvoriti tradiciju obiteljskog skijanja kroz koju će se rađati nove male skijašice i mali skijaši.

Pridružite nam se za vrijeme zimskih praznika od 03.-10.01.2016. na odredištu u južnotirolskom skijalištu Alta Pusteria u mjestu Passo Monte Croce. Skijalište je provjereno i godinama poznato po sigurnom snijegu i vrhunski uređenim stazama.

Za vas smo pripremili poseban program hrvatske škole skijanja koji će na zabavan i edukativan način ubrzati vaš proces usavršavanja skijanja.

 

Smještaj 

Passo Monte Croce nudi lijepo gostoprimstvo u ugodnim sobama s vrhunskom kuhinjom (www.kreuzbergpass.com).

Passo Monte Croce hotel

Prednost ovog hotela je što se staza nalazi 10m od hotela. Na toj stazi ćemo imati skijaški vrtić za naše najmanje, te školicu za početnike svih uzrasta. Kako ne biste mislili da je staza isključivo za početnike ovo je slika gdje možete vidjeti da se na ovoj stazi može ozbiljno trenirati.

Passo staza1

Smještaj je na bazi polupansiona u dvo- i trokrevetnim sobama, te apartmanima. Hotel se nalazi cca 5km od mjesta Sexten, a posjeduje bazen, wellness, fitness, skijarnu s grijačima za sušenje ski opreme, igraonicu za najmlađe i za one malo veće. Što se tiče klope, doručkuje se uz predivan buffet, a za večeru imamo izbor od dva menija te raznovrsni salata bar.
Hotel nam je centralna točka našeg druženja; mjesto polaska na dnevna skijanja, okupljanja i mjesto za zabavu. 

 

Passo Monte Croce hotel pool

Passo Monte Croce hotel rooms1

Passo Monte Croce hotel wellnes 

 

Skijalište
Sesto Dolomites nalazi se u regiji Alta Pusteria i sastoji se od 7 skijališta s 93km staza.  

U sezoni 2014./2015. otvorena je gondola i staza “Orto del Toro” koja omogućava spoj Monte Elmo-Croda Rossa. Tim se spojem povećao broj kilometara staza i olakšao se spoj između dva navedena brda.
Orto del Toro

Prednost ove skijaške regije je što se nalazi u južnom Tirolu, što znači spoj austrijske predanosti radu i talijanske gostoljubivosti. Rezultat tog spoja su vrhunski uređene ski staze. Prošli smo mnoga skijališa, ali ova regija ima daleko najbolje pripremljene staze, dok su čekanje na žičari i gužve na stazi ovdje nepoznanica. Glavna skijališta na kojima ćemo se skijati su Passo Monte Croce, Monte Elmo i Croda Rossa gdje ćemo ići na sankanje.

 

Dolazak
Osobnim automobilima u vlastitom aranžmanu. Skijalište je udaljeno 450 km od Zagreba, a 300km od Rijeke. 

 

Škola skijanja
Program škole skijanja u organizaciji je Skijaškog Učilišta. Rade isključivo hrvatski licencirani demonstratori i učitelji skijanja. Grupe su napravljene  homogeno s 4 do 9 polaznika. Cilj programa je što više individualno raditi na tehnici kako biste za što kraće vrijeme savladali školu skijanja. Za napredne polaznike organizirat ćemo školu natjecateljskog skijanja sa “štopingom” i učenjem osnova natjecateljskog skijanja. Isto tako, ako nam vremenski uvijeti dozvole, organizirat ćemo i terensko skijanje po dubokom snijegu.

I ove sezone nas vjerno prati ELAN. U protekloj smo sezoni imali izvrsne rezultate upotrebom revolucionarne Elan U-Flex tehnologije (ona klincima omogućava lakše i brže učenje tehnike skijanja, a prošlogodišnja iskustva pročitajte ovdje). U novoj sezoni Elan nam donosi dodatna poboljšanja navedene tehnologije i nekoliko zanimljivih novosti. Više info o navedenom potražite na našoj web stranici.

Svi oni koji sudjeluju u školi skijanja imaju besplatan najam skija (potrebno je donijeti vlastite štapove i skijaške cipele).
Za ostale polaznike Obiteljskog kampa najam najnovijih modela Elan skija iznosi 50eur za 6 dana.

 

Zabava
Pripremili smo razne aktivnosti u popodnevnim i večernjim satima; noćno skijanje, sanjkanje, posjet AcquaFun vodenom centru. Za svakog ponešto. 🙂

 

Prijava i plaćanje
Prijavu za kamp čine

  1. ispunjena online prijavnica 
  2. plaćeni troškovi Kampa (prilikom prijave potrebno je uplatiti 2000kn kako biste rezervirali svoje mjesto – za svakog člana obitelji)

Broj računa za uplatu IBAN: HR4723600001101878784 
Skijaško učilište, Maksimirska 51a, Zagreb
Poziv na broj: datum rođenja polaznika Kampa
Opis plaćanja: ObiteljSki Kamp Passo 2016.

 

Cijene

Cijena smještaja na bazi 7 polupansiona:
Passo_cijene_1
* za klince od 0-24 mjeseca cijena od 70eur uključuje dječiji krevetić u sobi i dječiji obrok


Cijene 6-dnevne skijaške karte:

*pravo na besplatnu kartu za klince ostvaruje se uz predočenje kupljene roditeljske karte


Cijene 6-dnevne skijaške škole u trajanju od 10-15h:
Passo_cijene_3
Prisustvo u školi skijanja potrebno je prijaviti prilikom rezervacije ili najkasnije do 01.12.2015. Prijave za školu nakon navedenog datuma ili na licu mjesta koštaju +30% na navedenu cijenu.

 

Mogućnost plaćanja na rate

  1. rata prilikom prijave i rezervacije – 2000kn (za svakog člana obitelji)
  2. rata do 01.11.2015.  – 2000kn
  3. rata do 01.12.2015.  – ostatak do punog iznosa

Svi iznosi su u eurima radi lakšeg snalaženja. Molimo vas da prilikom uplate uplaćujete u protuvrijednosti u kunama po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke (na dan uplate).

 

Osiguranje
Preporučujemo vam da se osigurate tijekom trajanja puta i skijanja.

Polaznici sudjeluju u školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost za štetu prema organizatoru škole skijanja i/ili pružatelju usluge škole skijanja!

 

Sve ostale informacije možete dobiti na 

[email protected]

ili 

na broj 095/1970 880 

svaki radni dan od 09-17 sati.

Vidimo se na snijegu! 🙂