>

21| ruj 2015

Pozivamo sve zaljubljenike u skijanje i sve one koji bi htjeli usavršiti svoje skijaško znanje na

ObiteljSki Kamp 2016.
San Candido, Italija
10.-17.01.2016.

kamp za usavršavanje tehnike skijanja za sve uzraste

 

Mišljenja smo da većina navika dolazi iz naše obitelji, pa tako i navika skijanja. Naša je ideja stvoriti tradiciju obiteljskog skijanja kroz koju će se rađati nove male skijašice i mali skijaši.

Pridružite nam se za vrijeme zimskih praznika od 10.-17.01.2016. na odredištu u južnotirolskom skijalištu Alta Pusteria u mjestu San Candido. Skijalište je provjereno i godinama poznato po sigurnom snijegu i vrhunski uređenim stazama.

Za vas smo pripremili poseban program hrvatske škole skijanja koji će na zabavan i edukativan način ubrzati vaš proces usavršavanja skijanja.

 

Smještaj 

 

Helm Hotel nudi lijepo gostoprimstvo u ugodnim sobama s vrhunskom kuhinjom  

Smještaj je na bazi polupansiona u dvo- i trokrevetnim sobama, te apartmanima. Hotel se nalazi na glavnoj cesti prema Brunicu i udaljen je samo 500m od glavne žičare. Na proljeće 2015 je ponovo preuređen, što potvrđuje tradicuju da iz godine u godinu vlasnik ulaže u nove sadržaje. Hotel posjeduje wellness, fitness, skijarnu s grijačima za sušenje ski opreme, shuttle bus za prijevoz do skijališta, igraonicu za najmlađe i za one malo veće. Što se tiče klope, doručkuje se uz bogati buffet, a za večeru imamo izbor od dva menija te raznovrsni salata bar. Hotel nam je centralna točka našeg druženja; mjesto polaska na dnevna skijanja, okupljanja i mjesto za zabavu. U sklopu hotela nalazi se i vrlo dobra pizzerija. 

hotel-sudseite-hotel

helm_hotel_soba

helm_hotel_atmosfera

Helm_hotel_pizzeria


helm_hotel_wellnes

 

Skijalište
Sesto Dolomites nalazi se u regiji Alta Pusteria i sastoji se od 7 skijališta s 93km staza.  

U sezoni 2014./2015. otvorena je gondola i staza “Orto del Toro” koja omogućava spoj Monte Elmo-Croda Rossa. Tim se spojem povećao broj kilometara staza i olakšao se spoj između dva navedena brda.
Orto del Toro

Prednost ove skijaške regije je što se nalazi u južnom Tirolu, što znači spoj austrijske predanosti radu i talijanske gostoljubivosti. Rezultat tog spoja su vrhunski uređene ski staze. Prošli smo mnoga skijališa, ali ova regija ima daleko najbolje pripremljene staze, dok su čekanje na žičari i gužve na stazi ovdje nepoznanica. Glavna skijališta na kojima ćemo se skijati su Passo Monte Croce, Monte Elmo i Croda Rossa gdje ćemo ići na sankanje.

 

Dolazak
Osobnim automobilima u vlastitom aranžmanu. Skijalište je udaljeno 450 km od Zagreba, a 300km od Rijeke. 

 

Škola skijanja
Program škole skijanja u organizaciji je Skijaškog Učilišta. Rade isključivo hrvatski licencirani demonstratori i učitelji skijanja. Grupe su napravljene  homogeno s 4 do 9 polaznika. Cilj programa je što više individualno raditi na tehnici kako biste za što kraće vrijeme savladali školu skijanja. Za napredne polaznike organizirat ćemo školu natjecateljskog skijanja sa “štopingom” i učenjem osnova natjecateljskog skijanja. Isto tako, ako nam vremenski uvijeti dozvole, organizirat ćemo i terensko skijanje po dubokom snijegu.

I ove sezone nas vjerno prati ELAN. U protekloj smo sezoni imali izvrsne rezultate upotrebom revolucionarne Elan U-Flex tehnologije (ona klincima omogućava lakše i brže učenje tehnike skijanja, a prošlogodišnja iskustva pročitajte ovdje). U novoj sezoni Elan nam donosi dodatna poboljšanja navedene tehnologije i nekoliko zanimljivih novosti. Više info o navedenom potražite na našoj web stranici.

Svi oni koji sudjeluju u školi skijanja imaju besplatan najam skija (potrebno je donijeti vlastite štapove i skijaške cipele). 
Za ostale polaznike Obiteljskog kampa najam najnovijih modela Elan skija iznosi 50eur za 6 dana.

 

Zabava
Pripremili smo razne aktivnosti u popodnevnim i večernjim satima; noćno skijanje, sanjkanje, posjet AcquaFun vodenom centru. Za svakog ponešto. 🙂

 

Prijava i plaćanje
Prijavu za kamp čine

  1. ispunjena online prijavnica (molimo da nas nazovete ili pošaljete mail i zatražite link na prijavnicu)
  2. plaćeni troškovi Kampa (prilikom prijave potrebno je uplatiti 2000kn kako biste rezervirali svoje mjesto – za svakog člana obitelji)

Broj računa za uplatu IBAN: HR4723600001101878784 
Skijaško učilište, Maksimirska 51a, Zagreb
Poziv na broj: datum rođenja polaznika Kampa
Opis plaćanja: ObiteljSki San Candido 2016.

 

Cijene

Cijena smještaja na bazi 7 polupansiona:
Kamp San Candido 2016_smjestajCijene 6-dnevne skijaške karte:
Kamp San Candido 2016_skipass
*pravo na besplatnu kartu za klince ostvaruje se uz predočenje kupljene roditeljske karte


Cijene 6-dnevne skijaške škole u trajanju od 10-15h:

Kamp San Candido 2016_skiskola
Prisustvo u školi skijanja potrebno je prijaviti prilikom rezervacije ili najkasnije do 01.12.2015. Prijave za školu nakon navedenog datuma ili na licu mjesta koštaju +30% na navedenu cijenu.

 

Mogućnost plaćanja na rate

  1. rata prilikom prijave i rezervacije – 2000kn (za svakog člana obitelji)
  2. rata do 01.11.2015.  – 2000kn
  3. rata do 01.12.2015.  – ostatak do punog iznosa

Svi iznosi su u eurima radi lakšeg snalaženja. Molimo vas da prilikom uplate uplaćujete u protuvrijednosti u kunama po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke (na dan uplate).

 

Osiguranje
Preporučujemo vam da se osigurate tijekom trajanja puta i skijanja.

Polaznici sudjeluju u školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost za štetu prema organizatoru škole skijanja i/ili pružatelju usluge škole skijanja!

 

Sve ostale informacije možete dobiti na 

[email protected]

ili 

na broj 095/1970 880 

svaki radni dan od 09-17 sati.

Veselimo se druženju na snijegu! 🙂